Ajax draadloos alarmsysteem luxe set

Vergelijk prijzen

Makkelijke installatie

Het systeem is favoriet bij woning eigenaren en particulieren die hun woning of kantoor willen beveiligen dankzij de makkelijke installatie. Installeren van een melder kan binnen een paar minuten zonder het lezen van de handleiding.

Kies de beste passende kleur zwart of wit

Om in iedere situatie de het mooiste contrast te bieden of juist zo min mogelijk op te vallen is het Ajax draadloos alarmsysteem luxe set in twee kleuren te verkrijgen. Klik op de kleuren om het verschil te zien.

Wat zit er in de doos?

Alle onderdelen om een werkend alarmsysteem te installeren.

Aantal

Ajax artikel

Omschrijving

1

AJAX Hub

Centrale 

2

AJAX Doorprotect

Magneetcontact

2

AJAX Motionprotect 

Bewegingsmelder

1

AJAX Spacecontrol

Afstandsbediening

1

AJAX Keypad 

Bedieningspaneel

1

AJAX Homesiren

Sirene

AJAX Hub

Een centrale met de hersens van het systeem. Hierop zal het internet aangesloten worden. Ophangen of neerzetten is beide mogelijk. 


Installeer hem binnen 2 minuten. Dat hebben we erg makkelijk gemaakt. Iedereen kan de Hub installeren!

AJAX Doorprotect

Te plaatsen op elke muur of deur. Zelf ophangen en toevoegen binnen minuten. Komt de inbreker via de deur of het raam dan klinkt het alarm.


Werkt ook op een metalen kozijn.

AJAX Motionprotect

Detecteert beweging in iedere ruimte. Reageert niet op huisdieren maar alleen op inbrekers. Ophangen en toevoegen in een paar minuten.


De batterij gaat 7 jaar mee!

AJAX Spacecontrol

Uitgevoerd om makkelijk het systeem te bedienen in iedere situatie. Door middel van het licht geeft de afstandsbediening een status van het alarm.


Met paniek functie.

AJAX Keypad 

Snel ophangen in elk gewenste ruimte. Altijd een vaste plek om het systeem te bedienen. Ideaal voor de voordeur en achterdeur.


Inschakelen met één knop

AJAX Homesiren

Ieder inbreker schrikt van de aandacht die deze 105 dB sirene met knipperlicht trekt. Bang dat hij teveel herrie maakt? Het volume is in de app aan te passen naar wens.


Schrikt de inbreker af.