Draadloos alarmsysteem met camera

Alarmsysteem met IP camera

Een draadloos alarmsysteem met camera is ideaal voor het bekijken van een melding. Op het moment dat er een alarmmelding binnenkomt dan is het direct mogelijk om met een camera de situatie in te schatten. Is er echt ingebroken? Met hoeveel zijn ze?

Politie bellen mag

Met een camera gekoppeld aan het systemen is het mogelijk om een melding te verifiëren. Hierdoor kan je met eigen ogen zien of er echt wordt ingebroken. Het is eigenlijk alsof je er zelf bij staat. Daarom kan je goed inschatten wat de situatie is en dat het niet om een vals alarm gaat. Hierop kan je de politie bellen en die zal graag op een heterdaad melding af rijden. Hierna kunnen de beelden als bewijsmateriaal worden ingezet.

Draadloos alarmsysteem met buitencamera

Een draadloos alarmsysteem met een buitencamera kan de mogelijkheid geven om een inbreker vroegtijdig te zien. Als u kiest voor draadloze melders buiten, en die combineert met een camera buiten, dan zal het niet mogelijk zijn om ongezien bij de woning te komen. Hierdoor kan iedere inbreker tijdig gepakt worden zonder schade aan de woning.

Draadloos alarmsysteem met binnencamera

Met een binnen camera kan snel de situatie ingeschat worden. Zodra er iemand binnen te zien is die er niet hoort dan zult snel kunnen reageren op de melding. Het voordeel van een camera binnen is dat u zelf weet wie er hoort te zijn en wie niet. Het is een ideale manier om geruststelling te geven over de situatie thuis.


Tip: een inbreker controleert altijd of de voor en achterdeur op zijn. Plaats de camera dus in de entree en hij zal in beeld komen. 

Camerabewaking systeem koppelen

Behalve het koppelen van een losse IP camera aan het alarmsysteem is het ook mogelijk om een geheel camerabewaking systeem te koppelen. Hiermee zijn alle camera's die in het camerabewaking systeem zijn toegevoegd direct zichtbaar in de app van het Comelit draadloze alarmsysteem. 

Wat zijn de regels voor camerabewaking?

Het is toegestaan eigen eigendommen in de gaten te houden in en rondom de woning. Een stuk openbare weg is geen enkel probleem. De politie zal hier geen bezwaar tegen maken en zelfs profijt van kunnen hebben. De exacte regels voor camerabewaking rondom de woning zijn bepaald de 'Autoriteit Persoonsgegevens' (AP). 

Welke camera is het beste geschikt?

Comelit is een Europese Fabrikant van camerabewaking systemen. Daarmee is dat een veilige keuze voor uw privacy en werkt het systeem perfect samen met de Secur HUB. De camera's zijn aan te sluiten door het scannen van een QR code. Voor optimaal gebruikers gemak kunt u het beste kiezen voor een camera met goed Ai functies. De Ai zorgt ervoor dat u snel de juiste momenten terug kan kijken. Als extra toevoeging een camera die ook voorzien is van audio en zeer goed nachtzicht.

Er is een bewegingsmelder via camera

Als het alarmsysteem ingeschakeld is dan kunnen de camera's werken als bewegingsmelders. De Comelit camera's zijn voorzien van Ai mogelijkheden waardoor ze personen, tweewielers en vierwielers kunnen onderscheiden. 


Copyright © eenvoudingdraadloosalarmsysteem.nl