Draadloos alarmsysteem laten installeren

Installatie door een praktische en kundige partner

Door de installatie te laten uitvoeren door professionals weet u zeker dat het systeem naar behoren werkt. Daarnaast heeft een installateur tips en ervaring met inbraken en is hij bekend met de methode om ze te voorkomen. Kies een partner met ervaring.

Voordelen

 • Snelle service
 • Professioneel advies
 • Later uit te breiden
 • Altijd een contact persoon
 • Direct ondersteuning

Nadelen

 • Afspraak plannen

Testen bij en na de installatie

Een professional zal er voor zorgen dat een systeem goed geplaatst is in de woning. Hierbij is het vereist te testen of het systeem naar behoren werkt. Dat is vereist om er voor te zorgen dat het systeem werkt zoals het bedacht is. Is het signaal sterk genoeg? Zijn er voldoende melders en kan ik binnenkomen zonder dat het alarm afgaat?

De gevaarlijkste gemeente van Nederland

De top 5 gemeenten waar word ingebroken in Nederland zijn onderzocht door de telegraaf.

Top 5 gemeenten

Hieronder een lijst met gemeenten waar het meest wordt ingebroken in Nederland. Een groot deel van de mensen die hier wonen nemen nadat er een keer is ingebroken helaas pas maatregelen. Voorkom een inbraak!

 • Gouda
 • Blaricum
 • Waddinxveen
 • Haarlemmerliede en Spaarnwoude
 • Laren

Zorg voor een alarmsysteem

Okkie Durham

Voormalig inbreker

Alarm

Zorg voor een alarmsysteem is het eerste wat de inbreker zegt. Hij heeft meer dan 5000 inbraken op zijn naam staan en het was zijn bron van inkomsten jarenlang. Leer van de persoon die ervaring heeft op dit gebied. Hij wil de aandacht niet naar zich toe trekken! Kies daarom voor een professioneel alarmsysteem.

Maak u huis zo onaantrekkelijk mogelijk

Een inbreker zoekt de minste weerstand bij zijn dagelijkse ‘werkzaamheden’. Als er een straat met huizen is waaruit hij kan kiezen en één van woningen heeft een alarmsysteem dan zal hij die zeker overslaan om zijn focus naar de andere woningen te verleggen. Hij wil de aandacht namelijk niet op zich hebben en in het geheim kunnen blijven werken.

Waar woont u?

In heel Nederland zijn er dagelijks inbraken en pogingen tot inbraak. De politie brengt de inbraken in kaart en die zijn terug te vinden op u postcode of in u stad of dorp. Klik op de kaart om bij u in de buurt te zoeken. Als u schrikt van de cijfers bedenk dan dat de kaart maar 3 maanden terug gaat.

Benut alle functies

Er zijn een aantal opties die veel mensen ontgaat bij het installeren van een alarmsysteem. Het gebruiken van het alarmsysteem voor meerdere functies dan alleen een melding als er ingebroken wordt.

Nachtstand

Een belangrijke functie die veelal niet gebruikt wordt bij een alarmsysteem is de nachtstand. Het Comelit draadloos alarmsysteem heeft die functie toegankelijk gemaakt voor iedere gebruiker. Een installateur kan u helpen bij het instellen van de nachtstand en de het direct uitleggen zodat hij goed gebruikt zal worden. Tijden het slapen gebeurd het helaas nog steeds dat er ingebroken wordt. De inbreker staat dan midden in de nacht in de woning. Voorkom het met de nachtstand.

Melding bij een inbraak buiten

Zoals te zien is in het filmpje wil een inbreker het liefst ongezien opereren. Hij wil inbreken in het donker en uit het zicht. Verschuilen achter een schutting of inbreken in een schuur in de achtertuin lenen zicht daar ideaal voor. Met melders in de achtertuin is het niet meer mogelijk om ongezien in de tuin te lopen. Melders in de tuin voorkomen echt een alarm omdat een inbreker de kans niet krijgt om ongezien of ongehoord bij de woning te komen. Hierdoor zal de inbreker direct de tuin verlaten en naar een andere woning toe gaan.

Camera in de tuin

Met een camera in de tuin is het mogelijk om terug te kijken waarom de melders in de tuin zijn afgegaan. Als er een alarm is geweest dan is het altijd fijn om even terug te kijken. Zo is het gemakkelijk te zien wat de oorzaak is geweest of wie er in de tuin is geweest. Daarnaast is het ontzettend gemakkelijk voor als u niet thuis bent en het alarm afgaat. Dan kunt u zien wie er in de tuin loopt en als die persoon er niet hoort te zijn direct de politie bellen.

Direct beeld bij een alarm

Met een camera in de tuin, boven de voordeur of achterdeur kunt u direct beeld ontvangen van de alarm melding via de Comelit app. Hierdoor is een alarm snel in te schatten door iedereen. Een maandelijkse abonnement voor een meldkamer is daarom niet meer nodig. Geen maandelijkse kosten maar wel de snelste en beste methode om inbrekers buiten te houden. Hoe dat werkt en welke camera’s het beste geschikt zijn kunt u hier lezen.

Melding bij brand

Voldoende melders die de weg naar buiten beschermen zorgen ervoor dat u, naast niet meer overvallen worden door een inbreker, u ook niet meer overvallen kan worden door brand. Helaas overkomt het een aantal mensen in Nederland nog ieder jaar. Als u toch al kiest voor een alarmsysteem maak er dan zo goed mogelijk gebruik van en benut alle opties die er zijn.

Kies een betrouwbare partner

Het is verstandig en logisch dat u het systeem wilt laten installeren door een professional. Op die manier weet u zeker dat er niets over het hoofd gezien kan worden en zal het systeem altijd naar behoren werken. En er is iemand om contact op te nemen met vragen. Kies een partner die met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van beveiligingstechniek.

Copyright © eenvoudingdraadloosalarmsysteem.nl