Draadloos alarmsysteem met app

Een app voor alles functies

Ontvang alle meldingen van het draadloos alarmsysteem via de app. De app is ontwikkeld voor de gebruiker. Makkelijk bediening en alle meldingen op een duidelijke wijze ontvangen. Wilt u weten welke deuren of ramen open zijn? Dat is in een duidelijk overzicht terug te vinden. Per melder is direct de een waarschuwing beschikbaar wanneer de batterij onder de 30% komt maar met een levensduur van 5 jaar komt die melding niet vaak. 

Een app als meldkamer

U bent zelf de meldkamer via de app. Een alarm maakt het meeste geluid. De telefoon zal direct aandacht trekken. Bij een meldkamer zit er iemand achter een computerscherm te wachten totdat er een alarm afgaat. Dat kan u met de handige smartphone app zelf omdat u die telefoon toch altijd al bij heeft.

Interface

De duidelijk interface van de app geeft de controle in alle opzichten aan de gebruiker. De meest logische opties staan er standaard al in vermeld. Het alarm volledig in en uit schakelen zal de meest gebruikte functie zijn en daarom is die direct zichtbaar. Daarnaast wilt u tijdens het slapen ook een veilig gevoel en daarom is er een nachtstand. In de nachtstand gaan worden alleen de melders actief die u zelf heeft toegevoegd. 

Virtuele paniek knop 

De app bescherm een gebruiker niet alleen in de woning. Zodra er een incident is buiten de woning kan er via de app een paniek knop ingedrukt worden. De locatie van die telefoon zal dan worden doorgegeven aan een andere gebruiker en het alarm zal op hub toestel klinken.

Vergeten in te schakelen

Vergeet u weleens het alarm in te schakelen bij het verlaten van de woning? De Comelit app is altijd en overal beschikbaar. Via de app is niet alleen de status van het alarmsysteem te zien maar het is ook mogelijk om in of uit te schakelen. Handig voor als u het vergeten bent.

Gebruikers toevoegen

Om andere gebruikers toegang te geven aan het systeem hoeft u ze alleen maar toe te voegen via de HUB. Toevoegen kan ik een paar simpele stappen. 

Alarm meldingen

Ondanks dat de telefoon op stil is gezet kan hij nog de alarm melding ontvangen. Natuurlijk wilt u een alarm melding ontvangen, ook als de telefoon op stil staat. Daarom heeft de Comelit app de ingebouwde functie om die stand te overschrijven. Zo mist u nooit meer de belangrijke meldingen van het alarmsysteem. De minder belangrijke meldingen zoals in en uitschakelen zullen niet hoorbaar zijn als de telefoon op stil staat.

Android en IOS

De app is te downloaden via de Android Google Play store en in de Iphone Itunes app store. De app is geheel gratis in gebruik en dat zal ook zo blijven. Iedereen die de app wil kan hem nu al downloaden en een account aanmaken. Hierna hoeft alleen nog maar een Hub toegevoegd te worden en het systeem is volledig via de app te bedienen.

(Buiten)camera toevoegen

Om bij iedere melding een beeld te krijgen van de situatie kan er in het systeem gemakkelijk een camera worden toegevoerd. De camera is via dezelfde Comelit app zichtbaar en komt direct op bij een alarmmelding. Hierdoor is een alarm snel en duidelijk in te schatten zonder extra apps. Vaak is een alarm al een stressvolle situatie, daarom hebben we het zo toegankelijk mogelijk gemaakt. 

Op vakantie

Als u op vakantie gaat dan is het wellicht wenselijk om een aantal mensen toegang te geven tot de app. Daarmee kunnen zij de alarmmeldingen ontvangen en eventueel het alarm uitschakelen als ze naar de woning toegaan. U kunt natuurlijk ook zelf nog een oogje in het zeil houden want de app werkt wereldwijd. Alleen een internet verbinding is nodig om het systeem via de app te bedienen. 

Tot 32 gebruikers

Er kunnen tot 32 gebruikers toegevoegd worden. Daarmee bent u niet de enige die op het alarm kan reageren. Voeg gemakkelijk het hele gezin, familie, een buurman of goede kennis toe aan de app. Daarmee krijgt er altijd iemand de meeste belangrijke meldingen. 

Even geen bereik, geen probleem

Als u even met de telefoon buiten het bereik bent van internet dan is dat voor de melding van de Comelit app geen enkel probleem. De meldingen komen direct weer binnen zodra u opnieuw binnen bereik bent. Daardoor kan het wisselen van Wi-Fi naar 4G geen problemen opleveren. Of als u in een kelder staat met slecht bereik dan zullen de meldingen direct weer binnenkomen zodra het bereik beter wordt. Alle gebruikers worden tegelijkertijd op de hoogte gesteld van een alarm. Stel zelf een systeem samen

Copyright © eenvoudingdraadloosalarmsysteem.nl