Draadloos alarmsysteem voor buiten

Buiten detecteren van inbrekers

Door buiten bewegingsmelders te plaatsen creëer je een draadloos alarmsysteem voor buiten. Met de juiste melders kan worden voorkomen dat er valse meldingen worden gecreëerd. Zorg ervoor dat de inbreker geen schijn van kans meer heeft. Honden en katten moeten wel kunnen blijven rondlopen in en rondom de woning. 

Geen valse alarmen

Het detecteren van beweging buiten is nu zonder foutmeldingen met de nieuwe technologie van de Ajax buitenmelder. Doordat de melder voorzien is van, 2 melders in 1, die slim met elkaar samenwerken zijn foutmeldingen verleden tijd. Alleen als beide melders actief worden dan zal het alarm pas afgaan. Hiermee kan een huisdier vrij rondlopen in de tuin maar een inbreker niet.

Buiten detecteren van alarmen

Met de juiste melder is het gemakkelijk om een inbreker of insluiper buiten te detecteren. Doordat er vroegtijdig alarm geslagen wordt van een inbreker kan er snel gereageerd worden. Sla direct alarm of laat de buitensirene met flitslicht afgaan om de inbreker te laten schrikken. Hierdoor zal hij niet meer verder gaan met zijn poging tot inbraak. 

  • Geen vals meldingen
  • Alarm naar de gebruiker bij sabotage of een inbreker
  • Groot draadloos bereik van 1500 meter 

Diefstal uit de tuin of schuur voorkomen

Door het gebruiken van een draadloos alarmsysteem voor buiten zal diefstal uit de tuin voorkomen kunnen worden. Het helpt dus niet alleen, om de inbreker voordat hij de woning binnenkomt weg te jagen, maar ook tegen diefstal uit de tuin of schuur. Een schuur in de achtertuin is regelmatig het doel van een diefstal. Ongezien gemakkelijk spullen uit de schuur halen is favoriet bij inbrekers. Door het plaatsen van een buitenmelder en een melder in de schuur maakt u het de inbreker onmogelijk.

Direct beelden van de melding

Combineer de alarm melding buiten met Camerabewaking. Betrapt een inbreker heterdaad door de politie in te schakelen als het alarm afgaat.

Lange batterij duur, sabotage melding

Door de lange levensduur van de melders zal het niet nodig zijn regelmatig batterijen te wisselen. Meer dan 5 jaar zal de melder ongestoord zijn werk doen. Probeert iemand in de tussentijd de melder van de muur af te halen of er iets overheen te plakken dan komt hiervan direct een melding binnen op de app. Stel zelf een systeem samen

Copyright © eenvoudingdraadloosalarmsysteem.nl