Eenvoudig draadloos alarmsysteem

Makkelijk door zijn eenvoud

Het systeem heeft de meeste awards in heel Europa. Dat komt dankzij de eenvoud waarmee het gemaakt is. In dit systeem is niet alleen nagedacht over eenvoudig gebruik maar ook de installatie is makkelijk. Het installeren van het starterspakket kan binnen 10 minuten

QR code scannen

Alles werkt via een QR code die u kunt scannen vanuit de Ajax app. Geen lastige software of laptop nodig alleen de telefoon die u al heeft. Een centrale Hub, melder of gebruiker toevoegen kan allemaal via de app en met een QR code.

Melders plaatsen

Melders zijn te plaatsen met dubbelzijdig tape of schroeven die bijgeleverd zijn. Zet de melder aan de achterzijde aan met de daarvoor bestemde knop. Scan vervolgens de QR code van de melder en geef hem een naam. Hierna is hij klaar voor gebruik, een kind kan de was doen.

Batterijen inbegrepen

Natuurlijk zijn de batterijen inbegrepen. In de centrale Hub wordt een back-up batterij meegeleverd en in de melders zijn de batterijen al geplaatst. De batterijen kunnen 7 jaar meegaan dus snel vervangen zal niet nodig zijn. 

App gebruiken

De app is altijd gratis te gebruiken. Na het downloaden van de app zal die u volledig stapsgewijs door het proces lopen om een account aan te maken. Daar kunt u nu al mee beginnen en daarna zal u eerst een Hub (centrale) toevoegen. Aan de Hub kunnen de melders worden toegevoegd die u gebruikt. De app is beschikbaar voor de IPhone of Android.

Gebruikers uitnodigen

Nadat u een Hub in gebruik heeft genomen kan u meerdere gebruikers uitnodigen. Die gebruikers kunnen dan het systeem zien en bedienen. U heeft altijd de controle over het systeem als hoofdgebruiker en kan eventueel een bestaande gebruiker verwijderen. Hierna zal die gebruiker niet meer in staat zijn het systeem te bedienen of de status te zien. Handig als u een keer tijdelijk iemand wilt toevoegen die logeert.

Stap voor stap zelf installeren

Natuurlijk verwachten we dat u niet direct zonder voorkennis weet hoe een melder werkt of hoe hij geplaatst dient te worden. Daarom hebben we voor alle componenten een stap voor stap handleiding gemaakt. Lees meer over zelf installeren van het eenvoudige draadloos alarmsysteem

Installatie video voor het zelf installeren

Het installeren kan in een handomdraai en iedereen is in staat dit systeem te installeren en gebruiken. Per product is er een handige video voor het aanleren in de app. Het is zo simpel als een QR code scannen. 

Begin met zelf samenstellen

Het is mogelijk om met een paar simpele vragen zelf een systeem samen te stellen. Zo kan iedereen het juiste systeem voor thuis of op kantoor samen stellen en zelf installeren. Stel zelf een systeem samen.